(095) 473-55-57

Способи оплати послуг Інтернет

Карта поповнення

Оплатити послуги мережі та Інтернет можна шляхом погашення карти або чека поповнення рахунку. Картки поповнення можна придбати в точках продажу.

Термінали EasyPay

Оплатити послуги Інтернет можна в терміналах самообслуговування. Карта терміналів за посиланням: https://terminals.easypay.ua/?map=true

ПриватБанк

Оплатити послуги мережі і Інтернету можна в будь-якому відділенні "ПриватБанку". Для оплати достатньо сказати, що хочете оплатити послуги "ХатаНет Запоріжжя". Вкажіть оператору банку тільки номер свого особового рахунку і П.І.Б. на кого укладено договір. КВИТАНЦІЮ ЗБЕРЕГТИ! До нарахування коштів на особистий рахунок. (При виникненні суперечних питань, поповнення рахунку буде відбуватися тільки при наявності квитанції).

Visa и MasterCard

Поповнити свій особовий рахунок можна за допомогою пластикової карти Visa і MasterCard з особистого кабінету прямо зі свого комп'ютера в режимі online.

Оплата на розрахунковий рахунок

Оплатити послуги можна безготівковим способом, шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок. Реквізити для оплати можна подивитися в особистому кабінеті.

Поповни другу

Ви можете перерахувати потрібну Вам суму на рахунок іншого абонента XataNet зі свого рахунку всього за одну хвилину за допомогою послуги "Поповни другу". Виконати операцію можна з особистого кабінету

Заявка на підключення

Є питання?

Ми з радістю Вам допоможемо :)